De racefiets pedalen zijn de nieuwste producten binnen de brede collectie van Trivio. Deze hoogwaardige pedalen zijn de toppers in hun klasse en te verkrijgen in carbon of aluminium.

Comfortabel lichtgewicht
De carbon Race pedalen hebben een aerodynamisch ontwerp en lichtgewicht carbon composiet materiaal (174g/set). Dit maakt hen tot toppers op het hoogste niveau. De carbon pedalen zijn te krijgen in het zwart. De aluminium Race pedalen zijn verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering en hebben een gewicht van 201 gram per set.
Beide pedalen zijn voorzien van een soepel in- en uitklikmechanisme voor veilige en comfortabele fietsritten. Dankzij hun sterkteregeling bepaal je zelf hoeveel kracht je nodig hebt om in of uit te klikken. Het geborsteld aluminium pedaalvlak geeft deze pedalen een zeer verfijnde afwerking. De pedalen zijn inclusief schoenplaten en bevestigingsbouten. In de onderstaande tabel vind je alle belangrijke specificaties van deze Trivio pedalen.

Ideale combinatie
De ideale combinatie met de pedalen zijn de Trivio schoenplaten. Deze plaatjes zijn compatibel voor zowel Look Kéo als Shimano SPD-SL. Ter vervanging van versleten Kéo of SPD-SL plaatjes zijn de Trivio varianten het ideale alternatief. Deze plaatjes zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met verschillende vrije bewegingshoeken en leveren wij met bevestigingsboutjes. Verder zijn de plaatjes voorzien van een antislip laag die het veiliger en comfortabeler maken om te lopen.