Deze week heeft het Zwitserse merk bekend gemaakt dat ze met de Zwitserse meester van het  uurwerk een samenwerking is aangegaan. Fabian Cancellara gaat Ere Research helpen bij de productontwikkeling en marketingactiviteiten.

“Fabian is oprecht een modern icoon van de wielersport en wij zijn er trots op hem aan boord te hebben,” zegt Piet van der Velde, CEO van Ere Research. “Ik was vereerd toen Cancellara’s manager óns benaderde voor een samenwerking, waarin Fabian op zoek was naar een kans om compromisloze high-end producten te ontwikkelen. Met de vaardigheden en kennis die hij tijdens zijn fietscarrière heeft opgedaan, en niet in de laatste plaats zijn grote kennis en gedetailleerde aandacht als het gaat om presteren gaat, was al snel duidelijk dat dit een goede match was.”

Ook Fabian Cancellara zegt er naar uit te kijken om bij Ere Research aan de slag te gaan. “Het past goed! Partner zijn van een jong, in Zwitserland gevestigd, bedrijf past heel goed bij mij. Ik kijk er naar uit om te rijden en Ere’s banden te ontwikkelen en om deel uitmaken van een zeker succesvolle toekomst”, aldus de voormalig kampioen