Retouneren

 

Retouren kunt u aanmelden via de volgende door op onderstaande link te klikken: 

Retourproces starten

Wanneer u een product wil retourneren, dient u het product zelf naar ons te retourneren. De kosten van het verzenden worden niet vergoed. Vergeet daarbij niet uw gegevens en bestelnummer te vermelden. Bij retourneren, wordt binnen 5 tot 10 dagen de bestelling gecrediteerd.

Uitsluitend nieuwe artikelen, zonder sporen en met kaartjes/verpakkingen worden teruggenomen. Op maat gemaakte producten en sportvoeding kunnen niet geretourneerd worden. Ook onderbroeken en sokken zijn uitgesloten van retourzending vanwege hygiëne. Electronica mag enkel retour worden gezonden indien de verzegeling niet is verbrokenl

Ruilen
Ruilen is administratief helaas niet mogelijk. Artikelen die retour komen, worden altijd gecrediteerd. Een andere maat/artikel kan in een nieuwe bestelling worden geplaatst. Dit zorgt voor een correcte en snelle afhandeling.

Foutief of defect artikel ontvangen
Wanneer een foutief artikel geleverd is, vergoeden wij de verzending in de vorm van een gratis retourlabel. Neem hiervoor contact met ons op.

Verwerkingstijd van je retour

Het komt voor dat de Track and Trace informatie laat zien dat we je retour ontvangen hebben maar dat je nog geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen. We proberen je retour binnen 48 uur te verwerken. Dit is met uitzondering van de zaterdag en zondag.

Wanneer kan je een product niet retourneren?

Producten met zichtbare gebruikssporen (gebruikt, gedragen en/of gewassen), missende onderdelen of met een missende / beschadigde originele verpakking. In dit geval sturen wij het product naar je terug.

Kosten retour:

De kosten om een product te retourneren bedragen: €5,95